Обзавеждане на детски градини от Gusoche

Обзавеждане на детски градини от Gusoche

Съчетано с огромния опит на нашите будни учители, ние работим за подобряването на детската атмосфера в учебните заведения. В тях нашите деца правят своите първи стъпки в живота, а играчките и мебелите допълват редица предимства за детското развитие. Селекцията на Gusoche предвижда продукти, фокусирани над добавена стойност, която създава комфортна среда, стимулира сетивата, развива логическото мислене, креативността и въображението, фината моторика, а също така притежава атрибути STEM.

Легла и мебели

Заедно с партньорите от KAID, разработихме уникален дизайн на детски Монтесори легла, адаптиран за частните детски градини в страната. Леглата имат предимството да бъдат стифируеми, което да позволи използването на още една зала и пространство за игра и занимания, извън времето за сън.
Адаптирани към всичките нужди на всяко едно дете, детските шкафчета позволяват да съберат в удобно детско пространство дрешките, якенцата и обувките на малчуганите, като създадат уют в пространството, посредством естествени и изключително здрави материали на изработка.
В съчетание с леглата, пространството добива и обща минималистична визия, създавайки усещане за близост до природата.
Материалите, с които мебелите биват изработвани, са практически вечни, което в дългосрочен план позволява спестяване и на разходи за обзавеждането, както и дълготраен ефект на приятна и здравословна среда за децата.


Килими

Тук можете да намерите място за до 12 деца във формата на цветен раиран кръг. По този начин всеки ден може да започне щастливо. Разнообразие от килими с размери до 400 см, овални и правоъгълни. Разгледайте при нас в секция "Обзавеждане за детски градини".
Спортни и сензорни зали

Спортните и сензорни зали пък са мястото, където децата активно изразходват енергия и придобиват нови умения. Подходяща за целта е голямата селекция от спортни и сензорни артикули на колегите от ERZI, които са се погрижили за физическите и сензорни занимания на малчуганите в детските градини и училищата. Именно те насърчават двигателните умения и концентрацията. Децата несъзнателно се учат как да общуват с други деца, тренират своята независимост и укрепват езика и сръчността си.

Можете да откриете огромно разнообразие - от бизи бордове, балансиращи сензорни дъски, сетивни стъпки, групови игри за координация и креативност, до стени за катерене.

Разгледай тук


Атрибути за дворни пространства

Високо устойчиви продукти от букова дървесина и солидните постройки на продуктите за външни пространства са страхотна идея за ролеви игри и забавления в топлите дни от годината.


Аксесоари и декорации

Образователните аксесоари са финален щрих в обзавеждането на детски пространства, като те могат да послужат както за математически уроци, така и за изучаване на азбуката по забавен начин.www.gusoche.com
admin@gusoche.com
m +359 886 128030

Назад към блога