Най-богатия хранителен магазин в България за дървени играчки

Най-богатия хранителен магазин в България за дървени играчки

     Една от най-популярните ролеви игри за децата винаги ще бъде играта на домакинство. Дечицата преминават през пълния спектър от развиващи умения принципи чрез забавната игра, в която те се превъплъщават в родители и поемат ангажименти от кухненските задачи.
В тази връзка, ERZI насочва своето внимание в създаването на най-богатия асортимент от хранителни продукти и артикули за кухня, които да създадат широк мироглед за нашите малчугани.
ERZI поставят стандарта в целия свят със своята прекрасна гама от реалистични и много детайлни миниатюрни дървени хранителни артикули. Проектирани и произведени в Германия, всяка праскова, круша и слива са изработени от масивна букова дървесина, която е доставена от FSC сертифицирани доставчици и ръчно завършена в естествени цветове. От чери домати до желирани чаши и дори пържено пиле, децата могат да избират от широка селекция храни и хранителни продукти, докато стават главни готвачи в собствения си малък преструващ се свят на „кулинари“. Erzi се гордеят с всяко направено парче, като гарантират възможно най-високо качество и избират материали, които отговарят на много строги екологични разпоредби.

В селекцията могат да се открият всички хранителни продукти, от основни хранителни групи, до екзотични плодове, та дори и до разнообразие от сладости, като по този начин се стимулира разнообразното хранене.

- Продукти за рязане
- Плодове и зеленчуци
- Комплекти за готвене
- Кухненски сетове
- Препарати за пране, грижа за куклите, грижа за животните
- Кухня от света - Италия, Франция, Азиатска кухня, други

https://www.gusoche.com/collections/hranitelen-magazin

В www.gusoche.com представяме част от асортимента от тези продукти. Пълната селекция от артикули, можете да откриете като се свържете с нас, посредством всички възможни канали за връзка, посочени в секция “Контакти”.

 

Назад към блога